Фото: поліція Львівської області

У Львові ухилянт, який був у розшуку, в костюмі бабусі їздив вулицями на лижах: у поліції показали відео

У Львові "бабуся" на лижах роз’їжджала дорогою на лижах. Поліція з'ясувала, що за образом пенсіонерки ховався 30-річний ухилянт.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Зазначається, що напередодні вулицями міста машина BMW тягла за собою "бабусю", яка була обмотана гірляндою і тримала в руках велику сумку та ковзала по асфальту на лижах. 

"Патрульні відреагували на публікації в інтернеті й знайшли автомобіль, який тягнув за собою "жінку" на лижах. Щоправда, з’ясувалося, що "бабуся" — це 30-річний чоловік. На нього склали протокол за порушення ПДР пішоходом", — йдеться в повідомленні поліції.

Також поліціянти встановили, що чоловік перебуває у розшуку.

"Він порушив правила військового обліку та закон про мобілізацію. Тобто, ймовірно, порушник переховувався від ТЦК. Інформацію передали у військкомат", — зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Рівному на дитмайданчику 62-річна жінка поїла пивом свого дворічного онука. Перехожі викликали правоохоронців на дитячий майданчик на вулиці Студентській. На пенсіонерку поліцейські склали протоколи за дрібне хуліганство та вчинення психологічного насильства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.12.2023 14:49