Фото: скріншот з відео

В Офісі президента анонсували конференцію військово-політичного керівництва: коли вона відбудеться

Президент України Володимир Зеленський планує провести конференцію військово-політичного керівництва. Вона відбудеться у неділю, 25 лютого.

Про це повідомив речник глави української держави Сергій Никифоров в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"У нас на 24 лютого буде багато візитів лідерів. Хто саме це буде, сказати не можу, але це будуть не просто символічні візити, а будуть результати", — заявив він.

Також буде засідання за участі України та країн G7. За словами Никифорова, це буде "чесна розмова про шлях України у 2024 році". 

"На 25 лютого ми готуємо дещо особливе. Це буде конференція, чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році. Будуть всі топ-спікери від влади, військово-політичне керівництво, прем'єр, глава Верховної Ради, СБУ, ГУР, Мінстратегпром. Буде перша леді, буде МІУ, Офіс президента і звичайно сам президент", — анонсував він.

Речник глави держави підкреслив, що говорити будуть про різні аспекти, а саме про майбутнє української армії, її розвиток та запровадження сучасних технологій. Також, за його словами, обговорять вступ України в ЄС та НАТО.

"Темами розмови стануть відновлення ментального здоров'я українців, підтримка бізнесу та всі аспекти життя країни в майбутньому. Президент за результатами проведе свою прес-конференцію", — підсумував посадовець. 

Нагадаємо, 21 лютого президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. Під час розмови обговорили ситуацію на фронті, економічні проблеми, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.02.2024 19:32