Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський вперше з 2022 року зустрівся зі "слугами народу" у Верховній Раді: Арахамія розповів подробиці

Президент України Володимир Зеленський 21 лютого зустрівся з представниками фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. Під час розмови обговорили ситуацію на фронті, економічні проблеми, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві.

Про це повідомив очільник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія.

"Закінчилася зустріч нашої фракції з президентом. Розуміємо, що вона привернула багато уваги ЗМІ, оскільки це перше зібрання в широкому форматі від початку повномасштабного вторгнення. Але хочу наперед спростувати всі конспірологічні теорії. Її запланували ще наприкінці минулого року, але графік президента дозволив провести її лише зараз", — наголосив він.

За його словами, мета зустрічі — синхронізація всіх зусиль і посилення окремих напрямків роботи. Арахамія наголошує, що в цьому немає нічого нового, такі стратегічні сесії проводили щороку й до повномасштабного вторгнення. Він додає, що це нормальна практика для всіх великих команд.

Нардеп вказує, що під час зустрічі "говорили про найголовніше для нашої Перемоги — фронт, економіку, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві". І, відповідно, про завдання для парламенту та депутатів за цими напрямками.

"Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями. Будемо тримати цей темп до Перемоги. Дякуємо президенту за зустріч і повертаємося до своєї роботи", — підсумував Давид Арахамія.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія раніше заявляв, що Україні все ще вистачить усіх необхідних ресурсів на два місяці. Однак США можуть погодити фінансування допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню у найближчі два місяці, тоді ситуація покращиться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.02.2024 19:17