Пожежа на газопроводі в Керчі. Скріншот із відео

В окупованій Керчі виникла пожежа на газопроводі: рашисти підозрюють диверсію (відео)

У ніч на п’ятницю, 8 грудня, в Керчі, що в окупованому Криму, сталася пожежа на газопроводі. Мешканці міста чули звуки вибухів. А місцева "влада" каже про диверсію.

Про це повідомили російські ЗМІ.

"Горить на газовій трубі в районі вулиці Генерала Петрова. На Промбазі вибухнула газова труба, запах газу на весь район", — зазначили в соціальних мережах місцеві мешканці.

Російські пропагандистські медіа також додали, що внаслідок пожежі частково пошкоджено лінію енергопередачі. На місці події працюють надзвичайники.

Місцеві Telegram-канали повідомили, що східна котельня в Керчі, яка забезпечує теплом близько 30 тисяч осіб, призупинила роботу через надзвичайну подію на лінії газопостачання.

Аварія на газопроводі сталася між другою та третю годинами ночі. На місце події прибув представник окупаційної адміністрації Керчі Олег Шевченко. Чергує поліція та росгвардія. За даними медіа, розглядається версія про диверсію, тобто умисне пошкодження мереж.

Нагадаємо, що 3 листопада у столиці країни-агресорки Москві спалахнула сильна пожежа на заводі спеціалізованих автомобілів. Займання нібито сталося в адміністративній будівлі підприємства. Площа пожежі охопила близько двох тисяч квадратних метрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.12.2023 10:19