Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

В окупованому Джанкої лунали вибухи

У ніч на п'ятницю, 24 листопада, у місті Джанкой, що в тимчасово окупованому Криму, неспокійно. Мешканці нарахували щонайменше сім потужних вибухів.

Про це інформують місцеві Telegram-канали.

"Джанкой. Ймовірно, робота ППО", — вказується у повідомленні.

Користувачі в соцмережах також пишуть про атаку безпілотників.

Інші вибухи у Криму 

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в окупованому Криму систематично лунають вибухи, спричинені ударами дронів і ракет по місцях розташування рашистів, стоянок техніки тощо.

Так, 9 листопада у тимчасово окупованому Севастополі прогримів потужний вибух. Губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що близько о 16:40 російські військові на зовнішньому рейді знищили повітряну ціль над морем.

10 листопада в тимчасово окупованому Криму були уражені десантні кораблі російських окупантів. Атаковані судна рашистів пішли на дно. За повідомленнями Головного управління розвідки, йшлося про катери проекту 11770 (класу "Серна").

17 листопада у тимчасово окупованому Криму лунали вибухи. Так званий губернатор Михайло Развожаєв заявив, що ППО нібито збила дві повітряні цілі у Севастополі. Перед цим жителі окупованого міста повідомили, що "від вибухів аж затремтіли вікна".

21 листопада в Севастополі пролунала серія вибухів. У мережі повідомляли про перший вибух в центральній частині міста близько о 12:15. Після цього пролунав ще один. Попри те, що в місті не було оголошено про повітряну тривогу, пізніше, як писав "Крымський ветер" пролунало знову щонайменше п'ять вибухів.

23 листопада у Новофедорівці Сакського району Криму лунали вибухи та кулеметні черги.

Нагадаємо, днями в Головному управлінні розвідки заінтригували відео з тимчасово окупованого Криму. Кадри відзняли поблизу Керченського мосту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 24.11.2023 01:39