Фото: соцмережі / ілюстративне

"Десантні катери росіян пішли на дно": у розвідці прокоментували атаку на Крим (фото)

Вночі 10 листопада у тимчасово окупованому Криму було уражено десантні кораблі російських окупантів. Атаковані судна рашистів пішли на дно.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки. У відомстві наголосили, що йдеться про катери проекту 11770 (класу "серна").

"Результати проведеної 10 листопада 2023 року дорозвідки в районі бухти Вузька на території тимчасово окупованого Криму свідчать: після атаки надводних ударних дронів малі десантні кораблі Чорноморського флоту РФ ― знищені", — йдеться у повідомленні.

У розвідці додали, що згідно з отриманими новими розвідданими, ураження зазнали два катери окупантів: один корабель більш давнього проекту 1176 "акула", інший новіший ― проекту 11770 "серна".

"Внаслідок атаки обидва судна росіян пішли на дно: "акула" ― одразу, "серна" ― ще безрезультатно поборолась за живучість, але теж затонула", — додали в ГУР.

Фото: ГУР

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявляв, що нещодавня атака по портовій інфраструктурі Російської Федерації в Керчі була не останньою. Українська армія готує нові операції у тимчасово окупованому Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.11.2023 20:32