Фото: novynarnia.com

В окупованому Лисичанську рашист розстріляв двох цивільних

На Луганщині, в окупованому Лисичанську, російський військовий з підрозділу "Шторм-Z" розстріляв двох цивільних місцевих мешканців. 

За інформацією Telegram-каналу Astra, за підозрою у вбивстві затримали 57-річного російського військового Василя Сажина, який визнав, що розпивав з місцевими мешканцями алкоголь, а коли вони посварилися, розстріляв обох з автомата. Тіла чоловіків із вогнепальними пораненнями знайшли в будинку одного із загиблих. 

рашист, який розстріляв мешканців Лисичанська

На фото: Василь Сажин. Джерело: Telegram-канал Astra

"Двох цивільних жителів Лисичанська розстріляв з автомата колишній боєць російського штурмового підрозділу "шторм зет". До повномасштабного вторгнення цей росіянин неодноразово відбував покарання за розбої, крадіжки, ДТП. Але за участь у бойових діях отримав право перебувати на волі. Тепер в нього знову з’явилася можливість повернутися на фронт — скористався він нею швидко", — написав у своєму Telegram-каналі голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. 

Нагадаємо, у лютому в Лисичанську ліквідували міністра надзвичайних ситуацій "ЛНР" Олексія Потелещенка. Пропагандистські інформаційні агентства Росії, зокрема ТАСС, офіційно підтвердили факт його загибелі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.04.2024 01:16