Олексій Данілов. Джерело: Facebook

В Україні діє мережа російських шпигунів для підриву єдності держави, — Данілов

Росія активізувала мережу шпигунів в Україні, зокрема, в Службі безпеки. Мета загарбників — дестабілізувати ситуацію в країні та підірвати єдність нашої держави.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю The Times. За його словами, мета російських агентів — вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення.

Данілов зазначив, що Росія намагається скористатися "так званою напругою" між президентом Володимиром Зеленським і головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

Секретар РНБО також розповів, що Росія намагається поширити дезінформацію та пропаганду, щоби дестабілізувати ситуацію в Україні.

Нещодавно у мережі та ЗМІ з'явилася інформація, що з 1 листопада російські спецслужби розпочали масштабну інформаційну атаку "Майдан-3", метою якої є дестабілізація України. Проведення нової інформаційної атаки по Україні російські спецслужби планують на листопад-грудень 2023 року.

Нагадаємо, нещодавно в одному з інтерв’ю секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що не користується Telegram, бо вважає його небезпечним і вразливим. Це викликало жваве обговорення в медіа. Тож Данілов, аби розвіяти "туман невизначеності" та домислів, на своїй Facebook-сторінці 15 листопада акцентував на декількох важливих пунктах, які стосуються функціонування в Україні цих інформаційних майданчиків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.11.2023 09:43