Фото: Патрульна поліція України

В Україні знову запрацюють комплекси автофіксації порушень ПДР: де встановлені камери

Від п'ятниці, 28 квітня, на автомобільних дорогах міст України поновлять роботу комплекси автоматичної фіксації руху. За правопорушеннями слідкуватимуть 39 приладів контролю. 

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Так, камери запрацюють на дорогах Житомира, Івано-Франківська, Києва, Кременчука, Львова, Мукачева, Полтави, Чернівців, Черкас, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської та Рівненської областей. У місті Дніпрі та Кременчуці запрацює чотири нових прилади контролю.

"Всі ці комплекси будуть працювати на фіксацію найрозповсюдженішої причини ДТП — перевищення дозволеної швидкості руху", — пояснив Білошицький.

Розташування всіх комплексів можна переглянути на сайті МВС.

Нагадаємо, 25 квітня поблизу села Ходосівка в Обухівському районі сталася аварія, унаслідок якої постраждали четверо дітей. Потерпілих госпіталізували до лікарні.

У середу, 26 квітня, неподалік села Крилів у Рівненській області сталася аварія за участі військових. Два транспортних засоби зіткнулися на трасі "Київ-Чоп". Унаслідок зіткнення загинув один військовий, ще двоє — отримали поранення й доставлені до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Суспільство, 27.04.2023 11:56