Фото: УЗ

В Україну не прибув потяг з Угорщини: "Укрзалізниця" зʼясовує деталі

У п'ятницю, 11 серпня, до України не прибув потяг із Угорщини. В "Укрзалізниці" кажуть про технічні причини, але детальнішої інформації очікують від угорських колег.

Про це повідомили у прес-службі компанії "Укрзалізниця".

"Поїзд 6284 Дебрецен—Мукачево формування MAV START (Угорщина) з технічних причин не прибув до України, з'ясовуємо деталі і очікуємо на інформацію від угорських колег", — йдеться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" наголошують, що, відповідно, рейс 33 Мукачево—Будапешт відправленням із Мукачево о 12:30 наразі скасовано.

Додамо, інциденти із потягами з Угорщини відбуваються не вперше. Нещодавно було затримано вагони Київ–Відень. Він не зміг доїхати до кінцевої станції, натомість прибув лише до Будапешта. Пасажири були змушені добиратись далі із пересадками.

В "Укрзалізниці" пояснили, що останнім часом Угорщина та Австрія з різних причин допускають запізнення поїздів, з якими прямують причіпні вагони Київ – Відень.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди на окремі дати в сполученні між Києвом та Кривим Рогом, Львовом і Ворохтою, а також Одесою, Ізюмом, Харковом, Дніпром та Львовом. Квитки доступні в застосунку УЗ, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

Крім того, "Укрзалізниця" призначила два додаткові потяги з Києва. Вони вирушатимуть зі столиці до Ужгорода та Вінниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.08.2023 12:59