Фото: росЗМІ

В Ульяновській області РФ "втомилися" вагони з паливом (фото, відео)

У ніч на 30 травня в Уляновській області РФ декілька вагонів з газовим конденсатом зійшли з рейок. Подія сталася близько четвертої години ранку неподалік станції "Ульяновськ-2".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що з рейок зійшли дві цистерни, а одна з них перекинулася. Приволзька транспортна прокуратура доповіла, що розливу конденсату не сталося й ніхто не постраждав.

"За попередніми даними, 30 травня 2023 року, близько 4:20 МСК на станції "Ульяновськ-2" при виконанні маневрових робіт стався сход двох вагонів цистерн з газовим конденсатом, внаслідок чого одна цистерна перекинулася. Розливу конденсату не сталося. Постраждалих немає. На місці працює відновлювальний поїзд. Затримок руху інших поїздів не допущено. Обставини та причини встановлюються", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що транспортна прокуратура проводить перевірку дотримання вимог законодавства щодо безпеки експлуатації залізничного транспорту. За фактом сходу з рейок двох вантажних вагонів розпочали дослідчу перевірку за частиною 1 статті 263 КК РФ "Порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного транспорту, що спричинило заподіяння великої шкоди".

Нагадаємо, 18 травня під Сімферополем поїзд зійшов з рейок, заблокувавши єдину залізничну колію до порту Севастополь, де базується Чорноморський флот (ЧФ) Росії. Це, ймовірно, перервало постачання озброєння окупантів до Криму.

На початку травня в Брянській області невідомі підірвали залізничне полотно. Внаслідок вибуху перекинулися вагони вантажного складу. 

Раніше в Унецькому районі Брянської області внаслідок підриву колії з рейок зійшов потяг, який перевозив пальне і пиломатеріали. Поліція вже шукає ймовірного підозрюваного в підриві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.05.2023 10:46