Фото ілюстративне. Джерело: vokrugsveta.ua

В Умані раптово помер паломник-хасид: що сталося

У неділю, 17 вересня, в Умані, що на Черкащині під час традиційного святкування юдейського Нового року Рош га-Шана, на яке збираються паломники-хасиди, несподівано помер чоловік. 

За даними місцевого Telegram-каналу "Черкаси інфо", йому стало зле.

"Медики на місці події констатували смерть", — повідомили в Головному управлінні Нацполіції області.

У коментарі ЗМІ там додали, що повідомлення про раптову смерть хасида надійшло до поліції близько 17:30 від лікарів швидкої допомоги. Слідів насильницької смерті на його тілі не виявили.

"Відомості про подію внесли до обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних та інших правопорушень", — сказали правоохоронці.

Нагадаємо, в Умані з 11 вересня запровадили особливий режим в'їзду/виїзду, а також пересування містом через прибуття хасидів. За інформацією українського МВС, станом на 15 вересня до Умані прибуло 32332 паломників-хасидів. У місті цілодобово працює координаційний штаб у складі представників Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Державної міграційної та інших служб.

Раніше жителі Умані публікували вражаючі наслідки святкування хасидами єврейського Нового року. На вулицях гори сміття і бруду. Посеред цього жахіття натовпами ходять хасиди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 18.09.2023 01:16