Скріншот з відео

В Ужгороді п’яний священник Московського патріархату влетів на авто у будинок (відео)

У неділю, 2 червня, в Ужгороді священник Мукачівської єпархії Української православної церкви Московського патріархату протоієрей Іван (Іван Лях) влетів у житловий будинок. Аварія сталась у середмісті. 

Відповідні кадри у своєму Telegram-каналі опублікував журналіст Віталій Глагола. На відео видно, що під час спілкування з поліціянтами священник Московської церкви вигукував нецензурні слова і кричав на правоохоронців.

"2 червня близько обіду пʼянезний священнослужитель на своєму Ford Focus влетів в будинок в центрі Ужгорода. Йдеться про священника Мукачівської єпархії УПЦ МП протоієрея Івана (Лях Іван Петрович). Любитель оковитої служив у Свято-Воскресенському чоловічому монастирі в Ужгороді", — написав журналіст.

Нагадаємо, у березні червоноградського священника Августина Тимчака поліція зупинила з ознаками алкогольного сп’яніння за кермом авто. Міський суд визнав його винним у нетверезій їзді. Водій визнав свою провину та заявив, що споживав Святі Дари під час літургії.

Раніше повідомлялось, що до початку повномасштабної війни в Україні нараховувалось 8782 церкви Московського патріархату. За понад два роки російсько-української війни до Православної церкви України перейшло лише 685 церков.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.06.2024 21:58