Фото: "Інформатор"

Вантажівкам заборонили заїжджати у Київ: доки діятимуть обмеження

У понеділок, 14 серпня, у Києві ввели тепловий режим. Він означає, що на територію міста не можна заїжджати великоваговому транспорту. 

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва.

"Тимчасове обмеження дорожнього руху поширюються на великоваговий транспорт загальною вагою понад 24 тонни й навантаженням на вісь понад сім тонн та стосуються як в'їзду в Київ, так і пересування містом", — йдеться у повідомленні.

Щодо часу дії обмеження, то патрульні пояснили, що він може змінюватись залежно від температурного режиму. Також правоохоронці нагадали, що заборона руху важкого транспорту у спеку зберігає дорожнє покриття.

Додамо, упродовж наступних днів синоптики прогнозують в Україні шалену спеку. Вона повʼязана із надходженням сухого спекотного повітря із Середньої Азії. По всій території України буде дуже спекотно. Винятком стане західний регіон, де нестійка повітряна маса та особливості місцевості сприятимуть випаданню короткочасних дощів переважно у денний час.

Нагадаємо, в останній місяць літа 2023 року сонячна активність буде не такою інтенсивною, як у липні, однак у різні дні все ж очікуються три магнітні бурі різної потужності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.08.2023 16:10