Фото: МВС

Вибух на Дніпропетровщині: чоловік підірвав гранату у будівлі Пенсійного фонду (фото)

У середу, 2 серпня, у Марганці на Дніпропетровщині в приміщенні адміністративної будівлі пролунав вибух. Невідомий чоловік підірвав гранату.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За попередньою інформацією, невідомий чоловік підірвав боєприпас, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Інші громадяни не постраждали.

"Невідомий чоловік зайшов до будівлі управління пенсійного фонду з гранатою в руках та взяв заручницю, погрожуючи підірвати боєприпас", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події негайно прибули працівники поліції. В ході перемовин з поліцейськими він відпустив жінку, після чого підірвав боєприпас. У результаті вибуху чоловік отримав осколкові поранення. Поліцейські на місці надали йому домедичну допомогу. Інші люди не постраждали.

Фото: МВС

"Зараз на місці події тривають слідчі дії. За вказаним фактом відкриті два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", — додали в МВС.

Нагадаємо, у п'ятницю, 14 липня, на столичній Оболоні поліцейські затримали чоловіка за хуліганські дії у приміщенні банку. У нього була при собі граната.

Також 13 липня на Київщині до правоохоронців надійшло повідомлення щодо замінування медичних закладів у Бучанському районі. Персонал та пацієнтів було евакуйовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.08.2023 11:19