Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Вибух у Миргороді: влада повідомила перші деталі

У суботу, 7 жовтня, після опівночі у Миргороді Полтавської області пролунав вибух. Це сталося під час повітряної тривоги в області.

Відповідну інформацію підтвердив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Він зазначив, що інформація щодо ворожих влучань по критичній чи цивільній інфраструктурі з'ясовується.

"Ворог атакував Полтавщину. Під час повітряної тривоги було чутно звук вибуху в Миргородському районі. Інформація щодо ворожих влучань по критичній чи цивільній інфраструктурі зʼясовується. Попередньо без постраждалих", — написав Лунін у Telegram.

скріншот зі сторінки Дмитра Луніна

Скріншот з Telegram-каналу Дмитра Луніна

Раніше Повітряні сили інформували про ракетну небезпеку у Харківській, Полтавській, Чернігівській та Сумській області.

Інші обстріли Миргорода

Востаннє у Миргороді вибухи лунали вночі 5 жовтня. Їх чули близько другої години ночі. Про причини та наслідки вибуху офіційні джерела нічого не повідомляли. 

Наймасовіший удар по місту прийшовся 10 червня поточного року. Тоді ворог вдарив ракетами по аеродрому — зазнала пошкоджень техніка й інфраструктура, спалахнула пожежа. Також були пошкоджені вісім прилеглих будинків та чотири автомобілі. Про жертв не повідомлялося. За даними обласної військової адміністрації, росіяни застосували крилаті та балістичні ракети "Іскандер", а також дрони-камікадзе іранського виробництва.

Нагадаємо, вранці 6 жовтня рашисти обстріляли два райони Харкова — Київському та Основ'янському. Один з ударів прийшовся по житловому будинку, внаслідок чого загинув 10-річний хлопчик та його бабуся. Його 11-місячного брата було поранено. Усього відомо, що 30 людей постраждали, 12 — госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 00:46