Фото: соцмережі

Вибухи у Брянській області: рашисти "скиглять" про атаку БпЛА на склад техніки

У Брянській області Росії сталися вибухи на території складу військової техніки. З БпЛА скинули вибуховий пристрій на дах приміщення у Суземському районі.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Внаслідок вибуху пошкоджено п'ять одиниць техніки. Про постраждалих не повідомляють. 

Згодом вибухи пролунали біля села Хоромне у Брянській області. Повідомляється про десять випущених артилерійських снарядів.

"Згодом на місце прибули співробітники поліції. Коли вони оглядали місцевість, поруч із автомобілем, на якому приїхав заступник начальника місцевого відділу поліції підполковник Величко, вибухнув боєприпас, скинутий із безпілотника. Внаслідок вибуху було пошкоджено два автомобілі", — йдеться в повідомленні.

Про стан здоров'я підполковника РФ Величка не повідомляють.

Нагадаємо, 15 травня вранці на тимчасово окупованих територіях України пролунали вибухи. Зокрема, йдеться про логістичні центри окупантів в Луганську та Токмаку.

14 травня у тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи. Пропагандисти з РФ повідомляють про роботу протиповітряної оборони.

Також 13 травня у тимчасово окупованому Луганську зранку пролунав вибух. Рашисти повідомили про "приліт" по базі російських військових.

Ввечері 12 травня у Луганську сталася "бавовна", після чого послідувала потужна пожежа. За даними Telegram-каналів, у Луганську стався "приліт" по нафтобазі та заводу "Поліпак", на якому рашисти зберігають зброю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.05.2023 09:56