Фото: Telegram Денис Шмигаль

Відбудова України: Шмигаль назвав п’ять пріоритетних напрямків

Відбудова України відбуватиметься за п’ятьма напрямками. Проте особливим пріоритетом у відновленні нашої держави має стати створення сильних проектних команд у регіонах та громадах.

Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час онлайн-виступу на урочистому відкритті Центру посилення спроможностей з відбудови та модернізації України.

"Центр, який буде залучений до посилення команд відбудови, відкритий за підтримки уряду України, Групи Світового банку та за співорганізації Київської школи економіки", — написав він у Telegram.

Шмигаль наголосив, що відновлення України — це одне з головних завдань та пріоритетів.

Так, за його словами, успішна відбудова має п’ять компонентів: стратегія, ресурси, інфраструктура реалізації, сильні проєктні команди виконавців, формування коаліції відновлення із міжнародних партнерів, бізнесу, громадянського суспільства.

"Ми вдячні всім партнерам, зокрема Світовому банку, які допомагають нам на цьому шляху. Також дякую Київській школі економіки, яка допомагає із організацію цієї важливої ініціативи", — додав він.

Фото: Telegram Денис Шмигаль

Фото: Telegram Денис Шмигаль

Нагадаємо, 8 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна зможе забезпечити вільну від корупції післявоєнну відбудову державиТакож гарант наголосив, що наша держава вже продемонструвала значний прогрес у боротьбі з хабарництвом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.11.2023 21:21