Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Відома голівудська акторка завагітніла вдруге

Відома голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс вагітна. Вона отримала свою славу завдяки ролям у таких фільмах, як "Голодні ігри", "Люди ікс:Темний Фенікс".

Про це заявили представники зірки в коментарі журналу Vogue. Так, акторка разом зі своїм партнером, мистецтвознавцем та директором картинної галереї Куком Мароні, вдруге стануть батьками.

Зауважимо, що раніше зірка кіно показалася на вечері в Лос-Анджелесі з помітно округлим животом, що спонукало її шанувальників до думок про те, що акторка завагітніла. Відтак, представники Дженніфер Лоуренс вирішили підтвердити цю інформацію. Втім, коли Дженніфер має народити дитину — невідомо. 

Що відомо про Дженніфер Лоуренс

Акторка народилася 15 серпня 1990 року у місті Луїсвілл у Сполучених Штатах Америки. Лоуренс почала акторську кар'єру в підлітковому віці з епізодичних ролей на телебаченні. Її першою великою роллю була головна роль в ситкомі "Шоу Білла Енгволла". Її дебют в кіно почався з другорядної ролі в драмі "Вечірка в саду".

Вона є феміністкою і виступає за репродуктивні права жінок. У 2015 році акторка заснувала Фонд Дженніфер Лоуренс, який виступає за клуби хлопчиків і дівчаток Америки та Спеціальну Олімпіаду.

Акторка та її чоловік Мароні розпочали стосунки влітку 2018 року. Вже у лютому 2019 року Мароні освідчився їй, а в жовтні того ж року відбулася приватна весільна церемонія в розкішному замку Белькур, розташованому в штаті Ньюпорт Сполучених Штатів Америки. Так, у вересні 2021 року подружжя отримало радісну звістку, що Лоренс чекає на первістка. У лютому 2022 вона народила сина, якого назвала Саєм на честь американського художника та абстракціоніста Сая Твомблі.

Нагадаємо, що відома українська акторка Анна Кошмал вдруге завагітніла. Радісну новину для шанувальників вона повідомила через відео на своїй Instagram-сторінці. Наразі артистка разом з чоловіком виховує шестирічного сина Михайла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 21.10.2024 14:02