Відомий британський комік Джеремі Харді помер від раку

03 ЛЮТОГО 2019 00:10

У п'ятницю, 1 лютого, на 58-му році життя помер відомий британський комік, письменник і актор Джеремі Харді, повідомляє телерадіомовна корпорація ВВС з посиланням на його публіциста Аманду Емері. Причиною смерті гумориста стало онкологічне захворювання.

Співчуття рідним і близьким Харді висловив старий друг покійного, лідер Лейбористської партії Джеремі Корбін.

BBC Radio 4, в передачах якої «Вікторина новин» і «Вибачте, я не знаю» брав участь Харді, назвала пішов з життя актор «одним із найсмішніших людей» в світі.

А глава радіокомпанії BBC Studios Джулі Маккензі сказала, що завжди буде пам'ятати його як «людину, яка могла потрясти аудиторію сміхом в комічному образі», в той же час умів глибоко відображати сутність і завжди «говорив з непохитною турботою про менш щасливих».

Джеремі Харді народився 17 липня 1961 року в місті Олдершот, він став п'ятим і наймолодшою ​​дитиною в сім'ї фахівця з ракетобудування. Вивчав сучасну історію та політику в Саутгемптонському університеті, пізніше йому не вдалося отримати місце на курсі журналістики, і він вирішив стати актором.

Харді з'являвся в багатьох гумористичних теле- і радіо-шоу, писав регулярну колонку для газети The Guardian. Крім того, він автор кількох книг, у тому числі «Коли ти в останній раз бачив свого батька» і «Моя сім'я та інші незнайомці». Знявся в таких фільмах, як «Готель». «Як бути» і «Джеремі Харді проти ізраїльської армії».

Суспільство, 03.02.2019 00:10