Колаж: TrueUA

Відомий дедлайн: бій Усика і Ф'юрі під загрозою зриву

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі під загрозою зриву. Організатори ніяк не домовляться про умови проведення поєдинку.

Про це розповів промоутер Олександр Красюк в інтерв’ю Seconds Out.

Представник українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO підтвердив, що бій може не відбутися, якщо деталі не узгодять до кінця тижня.

"Опівдні я зустрінуся з Джорджем Ворреном і намагатимуся отримати розуміння, чи проводимо ми цей бій, чи ні. Щось, можливо, зміниться до того часу. Якщо ж ні, то будемо розглядати обов'язковий захист", — заявив Красюк.

Боксери та їхні команди ніяк не можуть поділити гроші. Команда Усика запропонувала співвідношення гонорарів 60/40 на користь переможця бою. Натомість британець прагне заробити більше за будь-якого підсумку поєдинку.

Якщо команді Усика не вдасться домовитися з британцем про бій, то українець проведе обов'язковий захист одного з титулів. Джо Джойс матиме право позмагатися за титул чемпіона за версією WBO, Даніель Дюбуа — за пояс WBA, а Філіп Хрговіч — за титул IBF. Усик зібрав свою колекцію після двох перемог над Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях, український боксер Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) втрапив у новий скандал. У США, де він готується до поєдинку проти володаря титулів WBC, WBA, IBF та WBO у легкій вазі Девіна Хейні, його помітили у компанії російського чемпіона UFC у легкій вазі 32-річного Іслама Махачова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.03.2023 14:59