Фото: Facebook Олексія Резнікова

"Відправляють вмирати за тисячу кілометрів": Резніков звернувся до мешканців Башкортостану

Серед регіонів РФ одним з лідерів за втратами у війні проти України є Башкортостан. Причиною бід башкирів є не українці, а московські топ-чиновники

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

Глава Міноборони звернувся до свого товариша, з яким служив в армії, та до всього башкирського народу та його справжніх лідерів. Він наголосив, що у сучасній Башкирії є три співмірних за чисельністю національних групи — росіяни, башкири і татари.

"Сьогоднішня влада Уфи, дбаючи про особисту вигоду і працюючи в інтересах кремля, наввипередки відправляє своїх людей на смерть. Башкири — це один з найбільших народів Росії, який водночас перебуває у непростій ситуації", — написав Резніков.

Республіка Башкортостан має величезні природні ресурси і розвинуту промисловість. Натомість, заявляє Резніков, башкир відправляють вмирати за тисячу кілометрів невідомо за що, діючи прямо всупереч інтересам народу і перетворюючи на злочинців, вбивць, чию смерть ніхто не оцінить.

"Там є все, щоб гарантувати високий рівень добробуту. Головний інтерес башкир очевидний — забезпечити національний розвиток у себе вдома, у тому числі – за рахунок реалізації права на самовизначення та справедливого розподілу чималих ресурсів на користь регіону. Для цього потрібно концентрувати усі зусилля всередині Башкирії та на захисті від Москви", — пише міністр оборони.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-майор Кирило Буданов звернувся до російських військових. Він запропонував єдиний варіант, який допоможе їм вижити на війні проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 23.05.2023 16:59