Ніна та Тоня Матвієнко. Джерело: прес-служба артистки

Відвідали могилу матері: Тоня Матвієнко вперше за довгий час показала рідних братів (фото)

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше за тривалий час поділилася фото з рідними братами Іваном та Андрієм. Вона зі своєю родиною відвідала могилу матері Ніни Матвієнко.

Відома співачка поділилася відповідною світлиною на своїй Instagram-сторінці. Так, у роковини смерті Ніни Матвієнко, 8 жовтня, на її могилу навідалися сини Іван та Андрій, донька Тоня, зять Арсен Мірзоян та онучки Ніна та Уляна.

Ніна Матвієнко померла у 76-річному віці торік. Наразі їй ще не встановили пам'ятник.

Брати Антоніни Матвієнко не є публічними людьми. Утім нещодавно співачка розповідала, де вони перебувають та чим займаються. Відомо, що Іван пішов до монастиря.

"Мій старший брат Іван іконописець, художник, архітектор, він свідомо обрав шлях служіння Богові. Заведено вважати, що людина йде до монастиря, коли в її житті щось сталося. У випадку з Іваном все зовсім не так. Він йшов до цього рішення довго, роками. Його життя дуже цікаве. І найголовніше — він щасливий", — зауважила Антоніна.

Інший брат Тоні Матвієнко — Андрій — наразі служить у Національній гвардії. Антоніна запевняє, що спілкується з рідними людьми та не втрачає зв'язок. Також вона час від часу бачиться з ними, адже брати приїжджають до неї в гості.

Антоніна Матвієнко з родиною на могилі матері

Фото: Instagram-сторінка Антоніни Матвієнко

Нагадаємо, торік у жовтні у Києві пройшла церемонія прощання з народною артисткою України Ніною Матвієнко. Її поховали Звіринецькому цвинтарі в українській столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 09.10.2024 04:16