Руйнування в Одесі. Джерело: ДСНС

Військові показали маршрут російських ракет і "шахедів", які атакували Одесу цієї ночі

У ніч на 25 вересня російські війська атакували Одесу, застосувавши різні види озброєння. Журналісти нанесли на карту приблизний маршрут ракет і "шахедів", візуалізувавши інформацію з телеграм-каналу War.monitor.

Фото опублікували Сили оборони Півдня.

На карті позначена приблизна схема прольоту іранських дронів-камікадзе Shahed-131/136 та крилатих ракет, якими російська окупаційна армія атакувала Одеську область.

Згідно зі складеною картою, близько 23:55 ракети "Калібр" пролетіли над західною частиною окупованого Криму, після чого попрямували на північ. Долетівши до Кіровоградської області, вони змінили курс та почали рухатися на північний захід, після чого знову змінили курс і попрямували в бік Одеси.

Ракети "Онікси" були запущені з території Криму і рухалися над Чорним морем у напрямку на Одесу. "Шахеди" рухалися над тимчасово окупованою частиною Херсонської області на захід. Частина дронів попрямувала в бік Одеси, а кілька полетіли південніше.

Обстріл Одещини 25 вересня

Вночі 25 вересня Росія атакувала Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. Як розповів голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. В Одесі внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа. Жінка отримала ушкодження уламками, зараз отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні.

Нагадаємо, також вночі 25 вересня Росія атакувала Дніпропетровську область. Військові повідомляють, що Сили протиповітряної оборони збили ворожий БпЛА у Кривому Розі

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 18:33