Фото: Pixabay

Військові показали, як знищують окупантів на Авдіївському напрямку

Третя окрема штурмова бригада показала, як знищує окупантів на Авдіївському напрямку. Бійці випалюють загарбників разом із посадками за допомогою аеророзвідки та артилерії.

Відповідне відео з'явилося у Telegram-каналі військових.

У цій важкій роботі захисникам допомагає аеророзвідка. Захисники за допомогою безпілотника з тепловізором відстежили нічне пересування ворожої піхоти в одній із лісосмуг на Авдіївському напрямку, а конкретніше — в районі села Ласточкіне. З повітря бійці скоригували артилерійський вогонь та щільно накрили посадку, в якій зафіксували скупчення живої сили окупантів. 

Знищити залишки піхоти російської окупаційної армії вдалося бійцям 1-го самохідного артилерійського дивізіону 3-ї ОДШБр "Команда Постріл". Також варто додати, що за минулий місяць втрати ворога досягли рекордного показника — до 1000 окупантів вибували зі строю щодобово. Така статистика свідчить про схильність країни-агресора до війни на виснаження.

Нагадаємо, за тиждень, з 10 по 17 березня 2024 року, Силами оборони України було знищено близько 6680 осіб особового складу противника. Також російські загарбники втратили 952 одиниці озброєння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 04:44