Фото ілюстративне. Джерело: mod.mil.rus

Військовий розповів про тактику окупантів на Мелітопольському напрямку

Російські загарбники продовжують спрямовувати резерви на Мелітопольський напрямок, щоб зупинити контрнаступ ЗСУ. Проте українські військові вправно знищують техніку окупантів.

Таку заяву в ефірі телемарафону заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун. За його словами, особливого збільшення ворожого угруповання на Мелітопольському напрямку немає, проте резерви ворог весь час підтягує. Це є наслідком постійних втрат.

"Ворог продовжує окопуватися в глибині оборони, тобто укріплює свої об'єкти в інженерному плані. Фіксується мінування і росіяни намагаються повернути втрачені позиції, тобто кидають вперед піхоту, на певних напрямках промацує нашу оборону", — наголосив Штупун.

Також військовий пояснив, що рашисти бережуть техніку, а в бій кидають піхоту.

"Інколи прикриває її якоюсь технікою, але її наші хлопці одразу вибивають і тому ворог намагається її берегти. А народ не береже", — додав Штупун.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін наказав міністру оборони Сергію Шойгу до початку жовтня зупинити український контрнаступ. Окупанти хочуть повернути ініціативу для початку своєї наступальної операції.

Аналітики зазначили, що російське військове командування через страх розлютити диктатора Путіна може віддавати накази про безперервні контратаки в надії довести український наступ до кульмінації. Вороже командування не зупинять навіть великі втрати серед особового складу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 19:50