Фото: УАФ

Визначився повний склад учасників Євро-2024: усі групи континентальної першості

У вівторок, 26 березня, пройшли останні матчі кваліфікації на чемпіонат Європи-2024. За підсумками плей-оф визначився повний перелік учасників континентальної першості, а також склад груп.

Окрім збірної України через плей-оф Ліги націй на Євро-2024 пробились збірні Грузії та Польщі. Наша команда у фінальному турнірі зіграє у квартеті "E" з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Група A: Німеччина, Угорщина, Шотландія, Швейцарія

Група B: Іспанія, Албанія, Хорватія, Італія

Група C: Англія, Данія, Словенія, Сербія

Група D: Франція, Австрія, Нідерланди, Польща

Група E: Бельгія, Румунія, Словаччина, Україна

Група F: Португалія, Туреччина, Чехія, Грузія

По дві збірні з шести груп Євро-2024 вийдуть в 1/8 фіналу, а також чотири найкращі володарі третіх місць. Чемпіонат Європи-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Нагадаємо, 26 березня збірна України з футболу здобула перемогу у фінальному матчі плей-офф кваліфікації Євро-2024. Відтак, українські футболісти пробилися до фінального турніру XVII чемпіонату Європи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футбольна збірна України проведе низку офіційних поєдинків у 2024 році. Окрім Євро-2024, "синьо-жовті" візьмуть участь у новому розіграші Ліги націй, зіграють дві товариські зустрічі, а також важливим стане виступ нашої збірної на Олімпійських іграх у Франції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.03.2024 08:32