Фото: Pixabay

Влада Києва спростувала заяви про вибухи у столиці під час атаки "Кинджалів"

У Києві 26 вересня під час масштабної повітряної тривоги, коли рашисти атакували Україну "Кинджалами" не працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Зауважимо, під час першої атаки "Кинджалів", близько 10:00 у місцевих пабліках поширилася інформація про вибухи у столиці. Проте, як запевняють у КМВА, удару по Києву не було.

"Щодо інформації про вибухи в Києві, яка шириться в засобах масової інформації. Перед та під час повітряної тривоги сили та засоби ППО столиці не працювали. По території Києва ракетне озброєння ворога не застосовувалося. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. Не панікуйте і не піддавайтеся на маніпуляції", — наголосили у КМВА.

Атаки "Кинджалами" 26 вересня: що відомо

Близько 10:00 всю територію охопила повітряна тривога. Військові попередили, що війська країни-агресорки підняли у повітря винищувач МіГ-31К та здійснили пуск ракет "Кинджал". У Хмельницькій області лунали вибухи. Відбій тривоги було оголошено о 10:36.

Проте вже о 10:48 в Україні знову пролунали сирени. Ворог вдруге випустив по нашій державі "Кинджали". Спершу, за даними Повітряних сил ЗСУ, відбувся пуск ракети "Кинджал" на захід. Згодом військові додали, що відбувся повторний пуск "Кинджалів" курсом на Хмельниччину. Відбій повітряної тривоги оголосили об 11:18.

Нагадаємо, вночі 26 вересня російські загарбники обстріляли Запоріжжя. Окупанти поцілили по житловій забудові та території одного з промислових підприємств. Постраждало багато місцевих мешканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2024 11:21