Фото: росЗМІ

Влаштували катівню й знущаються з місцевих: Генштаб розповів про терор окупантів на Запоріжжі

Упродовж доби 25 лютого окупанти завдали ударів по 12 населених пунктах Запоріжжя. Окрім цього, рашисти облаштували в регіону катівню.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

"На тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей російські окупанти посилюють тиск на цивільне населення, проводять обшуки помешкань", — зазначили в Генштабі.

ЗСУ стало відомо, що в місті Василівка Запорізької області окупанти облаштували катівню, де утримують проукраїнсько налаштованих громадян.

Водночас 25 лютого від ворожих обстрілів постраждали 12 населених пунктів на Запорізькому напрямку, зокрема: Времівка, Новопіль Донецької області; Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Білогір’я та Кам’янська Запорізької області; Марганець та Нікополь Дніпропетровської області.

Окрім цього, у Донецькій області з 1 березня, за даними Генштабу, всі так звані "силові структури" функціонуватимуть за російським законодавством. Згідно з новими законами, планують звільнити військовослужбовців першого армійського корпусу (Горлівка), які досягнули граничних термінів перебування на військовій службі.

Нагадаємо, окупаційна влада в Маріуполі отримали інструкцію, щоб пояснювати звуки вибухів у місті. Згідно з настановою, усе це — ППО, літаки та розмінування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2023 18:50