Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС України

Влучання ракет у Тернополі: влада повідомила про постраждалих

У Тернополі ввечері у суботу, 13 травня, під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Сталося влучання ворожих ракет у складські приміщення. 

Про це повідомив мер міста Сергій Надал. За його словами, на місці "прильоту" почалася пожежа. Її ліквідовують рятувальники.

Внаслідок обстрілу постраждали двоє людей. Вони з опіками та осколковими пораненнями перебувають у лікарні.

"Якщо ви побачили уламки збитої ракети, не підходьте близько і не торкайтеся. Одразу викликайте поліцію і рятувальників. У випадку повторної хвилі ракетної атаки, не ігноруйте сигнал тривоги", — закликав очільник міста.

Водночас керівник обласної військової адміністрації Володимир Труш повідомив, що є ризик перекидання вогню з промислового приміщення на інші. За його словами, у складі, який горить, розміщені полімерні матеріали, які швидко займаються. Задіяно до 20 розрахунків Держслужби з надзвичайних ситуацій. 

"Ці приміщення не представляли жодного інтересу для війни", — сказав він в ефірі телемарафону.

Відомо також, що у столиці та Київській області у суботу ввечері працювала ППО.

Нагадаємо, вночі 13 травня ворог поцілив у цивільні об'єкти Миколаєва — сталася пожежа на одному з підприємств. Також неспокійно було у ніч з п'ятниці на суботу й на Хмельниччині — там ворог атакував критичну інфраструктуру. Внаслідок обстрілу кількість постраждалих наближається до 30 осіб.

Вдень у суботу ворожа авіація здійснила атаку Херсонської області. Внаслідок ударів ворога авіабомбами місто Берислав залишилось без електроенергії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.05.2023 00:43