Наслідки атаки по Одесі. Джерело: Сили оборони Півдня

Влучання в середмістя та припортову інфраструктуру: з’явилися фото наслідків нічної атаки рашистів по Одесі

У ніч на понеділок, 6 листопада, російські терористи атакували Одесу різними типами ракет і ударними дронами. П’ять місцевих мешканців отримали поранення, їх направили в лікарню.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Є влучання ракет у середмістя та по промисловій будівлі, що вже не використовувалася. Вибуховою хвилею пошкоджено декілька багатоповерхових житлових будинків і музей в історичній частині міста (зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО)", — додав він.

За його словами, ударні дрони Shahed-131/136 росіяни також спрямували по припортовій інфраструктурі Одеси. 15 безпілотників знищили наші сили ППО.

"Влучанням пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку, автівки із зерном. Пожежу оперативно ліквідовано", — розповів подробиці Олег Кіпер.

Голова Одеської обласної адміністрації наголосив, що правоохоронці фіксують чергові злочини терористів.

"Одеса. Ранок. Наслідки ударів російських терористів. Це їх жалюгідна відповідь на реальність — український Крим буде демілітаризований, без чорноморського флоту та військових баз росіян", — так відреагував на таку рашистів по Одесі у своїх соцмережах голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

Нагадаємо, що під час російської атаки по Одесі ввечері 5 листопада значно пошкоджено Художній музей, а також водогін і низку будівель. Мешканцям вже надають необхідну допомогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.11.2023 09:23