Фото: МНС Росії

Вода сягає дахів: у російському Сочі з берегів вийшла річка (фото, відео)

У Хостинському районі Сочі через зливи вийшла з берегів річка Мацеста. Підтоплено спальні райони, на вулицях стоять автомобілі — вода сягає практично дахів.

Про це повідомили в прес-службі ГУ МНС Росії Краснодарського краю.

"Внаслідок випадання опадів у вигляді дощу річка Мацеста вийшла з берегів, підтоплює прибудинкові території по вулицях Ізмайлівська, провулку Мостової та Лікувальний, а також СНТ "Мацеста", — йдеться в повідомленні.

Станом на ранок було відомо про підтоплення чотирьох прибудинкових територій та офісної будови. Нині, ймовірно, наслідки набагато гірші. На відео місцевих жителів видно, як вода затоплює перші поверхи житлових будинків. У МНС Росії це заперечують:

"У будинки вода не заходила. Опади припинилися", — зазначається у повідомленні. 

Відомо, що міст на Мацесті перекрили співробітники поліції. На цей момент інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, 13 червня у Краснодарському краї Російської Федерації сталася потужна пожежа. Палає нафтобаза в районі Яблонівського мосту.Чорний густий дим можна було побачити за декілька кілометрів від епіцентру пожежі. 

Раніше ми писали, що в ніч на 11 червня в РФ сталися щонайменше дві надзвичайні події. У Бєлгородській області з рейок зійшов вантажний поїзд, а в Калузькій — впали безпілотники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 14.06.2023 10:27