Фото: Military Media Center

"Ворог готується до реваншу": Сирський розповів про ситуацію на Куп’янському та Лиманському напрямках

Ситуація на Куп’янському та Лиманському напрямках останніми днями суттєво загострилась. Окупанти готуються до наступальних дій, поповнюючи свій особовий склад.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

"Ворог готується. Готується серйозно, готується до наступальних дій. Готується до реваншу. Поповнює свій особовий склад", — розповів Сирський.

Водночас генерал-полковник наголосив, що головна мета окупантів — прорвати оборону наших військ та захопити територію України. Він зауважив, що завдяки діям українських бійців ворог буде розбитий та не досягне успіхів.

"Перемога буде за нами. Ми неоднозначно переможемо. Ворог буде розбитий, а Україна повністю звільнена від загарбників", — резюмував Сирський.

Нагадаємо, раніше начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш заявив, що поблизу Авдіївки Донецької області тривають запеклі бої, окупанти не зупиняють штурми. Рашисти мають намір оточити місто.

Водночас за даними Інституту вивчення війни минулої доби російські війська продовжували наступальні операції в районі Авдіївки. Проте всі ворожі спроби атакувати Збройні сили України провалилися.

Крім того, голова Офісу президента України Андрій Єрмак заявляв, що російські окупанти використовують фосфор під час ведення наступальних дій у районі Авдіївки Донецької області. При цьому вони не шкодують нікого — ні своїх солдатів, ні мирних мешканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.10.2023 16:53