Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Восьмий за місяць: ЗСУ знищили російський Су-25 на Авдіївському напрямку

У вівторок, 14 листопада, Сили оборони України збили черговий російський літак на Авдіївському напрямку. Захисникам вдалося знищити штурмовик Су-25 окупантів.

Про це заявив речник Таврійського напрямку Олександр Штупун у коментарі "РБК-Україна".

За його словами, зброя якою було уражено повітряну ціль ворога наразі не повідомляється. Він наголосив, що це вже восьмий знищений російський літак на Авдіївському напрямку з 10 жовтня 2023 року, відколи РФ розпочала активні бойові дії та наступ на цьому напрямку.

Напередодні генерал Валерій Залужний повідомляв, що українські війська під час штурму росіянами Авдіївки знищили понад 100 російських танків, близько 50 артилерійських систем і кілька літаків Су-25. Втрати росіян, за інформацією Залужного, в живій силі на Авдіївському напрямку становлять близько десяти тисяч осіб за місяць.

В Авдіївці втрати росіян вже перевищили  кількість ліквідованих окупантів і у Вугледарі, і у Бахмуті. За інформацією мера Мелітополя Івана Федорова, російські загарбники приховують свої втрати під час вибухів на окупованих територіях. Водночас на тимчасово захоплених землях все частіше лунає "бавовна", а також почастішали випадки з умисним вбивством росіян самими ж окупантами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 14.11.2023 21:14