Фото: скріншот з відео

Впав у глибокий яр: у Франції автобус з дітьми потрапив у ДТП (відео)

На півдні Франції 4 березня сталася ДТП за участі автобуса, що перевозив 40 дітей та п’ятеро дорослих, які поверталися з відпочинкового табору. Внаслідок аварії постраждала 21 людина.

Про це повідомляє franceinfo.

Транспортний засіб розбився на схилі на національній дорозі на південь від Гренобля. Він їхав по звивистому серпантину й злетів з дороги у яр, коли здійснював поворот. Коли жандармери прибули на місце ДТП, то виявили автобус на дні яру глибиною шість метрів. Вказується, що автобусу дивом вдалося втримався на колесах і не перекинутися. 

"Коли ми прибули, ми виявили, що всередині нікого не було, окрім пораненого водія", — заявив французький жандармер Франк Морі.

Вісімнадцять із сорока дітей отримали легкі ушкодження. Їм вдалося уникнути серйозних травм тому, що усі вони були пристебнуті пасками безпеки. Водночас водій та одна з жінок, яка перебувала в салоні, отримали серйозні поранення. Їх доставили гелікоптером до лікарні.

Автобус повинен був доставити пасажирів на вокзал, звідки група мала повернутися до Парижа.

Нагадаємо, наприкінці лютого в Польщі зіткнулися два мікроавтобуси. В обох транспортних засобах їхали українці. Унаслідок автокатастрофи постраждали п’ятеро пасажирок, серед яких одна дитина. Загалом в автобусах їхало 12 громадян України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 04.03.2023 21:34