Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вранці дрони знову атакували Росію: влада закрила аеропорти і повідомляє про влучання

Вранці 1 вересня у московських аеропортах "Внуково", "Домодєдово" та "Жуковський" оголошено план "Килим". Влада Росії щонайменше у двох областях знову заявила про атаки безпілотників.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Безпілотник у Підмосков'ї

Як зазначають, що усього в московських аеропортах затримали 38 рейсів, скасували — 23. Згодом мер Москви Сергій Собянін повідомив, що зранку сили російської ППО поруч із містом Люберці нібито знищили безпілотник, який летів у бік Москви.

Російська влада традиційно запевняє, що постраждалих та руйнувань немає.

Дрони у Курській області

Також, за повідомленнями пропагандистів, дрони атакували місто Курчатов у Курській області Росії.

"В результаті атаки пошкодження отримали адміністративна будівля та житловий будинок. На місце виїхали спеціалісти", — пишуть у російських Telegram-каналах.

Нагадаємо, в останньому звіті британської розвідки вказувалося, що російська протиповітряна оборона не змогла впоратись з атакою безпілотників, яка трапилась напередодні, 30 серпня. Дрони-камікадзе завдали щонайменше пʼять ударів по території РФ. Аналітики наголошували, що цілком ймовірно, що Росії доведеться розглянути можливість встановлення додаткових систем ППО на аеродроми, які, на її думку, наражаються на ризик атак БпЛА.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.09.2023 07:57