Вранці в Криму пролунали потужні вибухи: з'явилися фото і відео влучань

Вранці 14 вересня кілька потужних вибухів пролунали в окупованій Євпаторії. Окупаційна "влада" повідомляє про роботу протиповітряної оборони.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали.

У соцмережах вже з'явилися фото і відео з місць вибухів. Зазначається, що окупанти знову перекрили рух транспорту Кримським мостом. У міноборони Росії переконують, що знищили 11 українських безпілотників.

Удар по кораблебудівному заводу у Севастополі 13 вересня

У Головному управлінні розвідки підтвердили ураження двох російських суден в Севастополі. Під час нічної атаки 13 вересня на суднобудівний завод вдалося пошкодити великий десантний корабель та підводний човен.

За даними Telegram-каналів, повідомлялося про пошкодження великого десантного корабля "Мінск" та дизель-електричного підводного човна "Ростов-на-Дону", які перебували на ремонті в сухому доці. Цю інформацію підтвердили у ГУР.

"Є пошкодження судноремонтного заводу ім. С. Орджонікідзе у місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити поразку великого десантного корабля та підводного човна", — розповіли у розвідці.

Раніше повідомлялося, що на території заводу сталося як мінімум три потужні вибухи. За даними окупаційної "влади", в результаті удару постраждали, за попередніми даними, 24 особи, у чотирьох стан середнього ступеня тяжкості. Представники окупантів повідомляють, що після удару виникла сильна пожежа на південному майданчику Севморзаводу.

Нагадаємо, що 10 серпня у тимчасово окупованому Криму теж лунали вибухи. Окупаційна "влада" заявляла про атаку безпілотників на Севастополь. Вибухи чули в Сакському районі півострова. Традиційно окупанти казали, що руйнувань чи постраждалих немає. Мовляв, засоби протиповітряної оборони збили два БпЛА поблизу Севастополя. Ще дев'ять дронів нібито посадили засоби радіоелектронної боротьби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.09.2023 07:22