Скріншот з відео

Все змінилось після бою з Нганну: промоутер назвав фаворита поєдинку Усик — Ф'юрі

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик став фаворитом майбутнього бою з Тайсоном Ф'юрі. Британський боєць втратив позиції після невпевненої перемоги над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну.

Таку думку висловив промоутер Едді Хірн, пише Boxing News 24/7.

"Не будемо нічого забирати у Нганну, але, ймовірно, це завдасть психологічного удару по Ф’юрі. Тепер Усик буде великим фаворитом у цьому бою", — сказав він.

Едді Хірн припустив, що у цьому поєдинку ми отримаємо найкращу версію Тайсона Ф’юрі. 

"Коли ти робиш дурні речі, наприклад, боксуєш проти хлопця з UFC, і це має неприємні наслідки, це справді впливає на твою спадщину", — додав промоутер.

Нагадаємо, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ф'юрі здобув перемогу.

Раніше промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен заявив, що бій за абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі ймовірно відбудеться на початку 2024 року. Суперник українця не встигне підготуватись до поєдинку до 23 грудня. Воррен також уточнив, що бій може відбутись до березня 2024 року.

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Українець є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.11.2023 18:28