Фото: соцмережі

Втратив частину ноги: у Херсонській області на ворожій міні підірвався сапер

Поблизу села Мала Сейдеминуха Калинівської громади Херсонської області на російській вибухівці підірвався сапер. Подія трапилася у понеділок, 1 травня.

Про це повідомили у прес-службі Херсонської ОВА.

Одна з мін здетонувала, через що 38-річний сапер дістав тяжкі поранення. Він втратив частину правої ноги, а також отримав осколкові поранення обличчя. Чоловіка шпиталізували, лікарі надають йому необхідну меддопомогу.

"Пам'ятайте: сапери щодня ризикують життям, щоб очистити нашу землю від російських боєприпасів. Цінуйте їх працю, дотримуйтесь правил безпеки!", — додали в ОВА.

Нагадаємо, у Київській області неповнолітні знайшли протипіхотну міну МОН-50. Вона була у бойовому положенні з розтяжкою і діти дивом не постраждали.

У місті Снігурівка на Миколаївщині 22 квітня двоє людей підірвались на протипіхотній міні. Одного з постраждалих доставлено до місцевої лікарні.

Раніше повідомлялось, що 17 квітня в Херсонській області під час робіт у полі тракторист підірвався на російській міні. Це сталося у Бериславському районі між селами Трифонівка та Борозенське.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.05.2023 12:18