Фото: Pixabay

Вже не "Жигулівське": відома марка пива отримала нову назву

Уманський пивзавод провів ребрендинг та перейменував пиво "Жигулівське" на "Віденське". Такі зміни зумовлені відмовою від російсько-радянського минулого.

Про це розповіла маркетолог пивоварні "Уманьпиво" Марія Кисіль, передає "Суспільне".

За її словами, підприємство пропонуватиме споживачам той самий продукт, за тим самим рецептом і з тим же смаком, про вже під новою назвою — "Віденське".

"Існує думка, що це автентична назва цього пива, рецепт якого належить австрійському пивовару Альфреду фон Вакано. Тому і вирішили назвати саме так", — пояснила маркетологиня.

Маркетологиня зауважила, що ідея змінити назву "Жигулівське" в керівництва була вже давно, проте через низку технічних нюансів це зробили лише зараз. Вона також наголосила, що останній розлив пива "Жигулівське" був ще на початку жовтня, проте сама процедура вилучення продукту з асортименту займає певний час, тому в магазинах ще можна побачити пиво зі старою назвою.

"Враховуючи, що терміни придатності пляшкового пива сягають 120 днів, споживачі можуть ще зустрічати його ("Жигулівське", — ред.) на полицях", — пояснила Марія Кисіль.

Нову назву "Віденське" пивзавод вже запатентував, проте поки чекали на офіційні документи випустили його лімітованою партією з рекламною кампанією "Життя триває".

Нагадаємо, у Дніпрі та Харкові перейменували ще 99 вулиць. Їхні назви були пов'язані з країною-агресоркою Росією та комуністичним режимом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 13.01.2024 21:20