Фото: 117 механізована бригада ЗСУ

Як FPV-дрони атакують росіян в Курській області: розвідка оприлюднила ефектне відео

Українська розвідка організувала та втілила у життя операцію в селі Тьоткіно Курської області Росії. FPV-дрони знищили техніку та будівлю з особовим складом ворога.

Відповідне відео оприлюднило у Telegram-каналі Головне управління розвідки України.

Розвідники зазначили, що у російському селі Тьоткіно атаками FPV-дронів спалено засоби зв’язку, знищено виявлені українськими розвідниками ворожий транспортний засіб та будівлю з особовим складом армії держави-агресора Росії.

"Успішні дії на Курському напрямку фронту здійснила ударно-розвідувальна група "Відьмак" ГУР МО України спільно з бійцями Держприкордонслужби та ТрО ЗСУ", — йдеться у повідомленні ГУР.

Військові також зауважили, що пілоти дронів-камікадзе продемонстрували майстерність та продовжують результативно бити по московитах.

Нагадаємо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни повідомляли, що українські війська продовжують операцію на території Курської області Російської Федерації. Ситуація у регіоні є динамічною, що пояснюється безперервними атаками з обох сторін.

Також за оцінками Сполучених Штатів Америки, українські військові зможуть утримувати територію Курської області не менше, ніж впродовж кількох місяців. Наразі українські сили не мають суттєвих проблем з логістикою та утриманням цих територій, адже російські війська зосередилися на просуванні на Сході України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 11.10.2024 19:56