Фото: Генштаб ЗСУ

Як снайпери знищують окупантів під Бахмутом: Сирський опублікував ефектне відео

Російські загарбники продовжують зазнавати втрат на полі бою. Українські снайпери ефективно ліквідовують ворогів на Бахмутському напрямку.

Відповідне відео у своєму Telegram виклав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський.

За словами генерала, снайпери ЗСУ ліквідували окупантів з дистанції 380 метрів.

"Бахмутський напрямок. Ніч. Працює група снайперів "Привид" ОПБр", — підписав відео Сирський.

Ситуація на фронті

Російські окупанти активно розповсюджують інформацію щодо евакуації на випадок прориву бійців ЗСУ. Так, у Генічеську, на мобільні телефони колаборантів надходять SMS повідомлення  з детальними інструкціями та координатами точок евакуації, що викликає панічні настрої.

За уточненою інформацією, протягом минулої доби російські окупанти завдали удару по Україні 33 іранськими ударними БпЛА типу Shahed, сімома зенітними керованими ракетами із ЗРК С-300 та крилатою ракетою наземного базування "Іскандер-М" по  об’єктах цивільної інфраструктури Запоріжжя. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 30 ударних БпЛА Shahed. Крім того, ворог завдав 83 авіаційних удари та здійснив 58 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 40 бойових зіткнень.

Авіація сил оборони за добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу противника та три — по його зенітно-ракетних комплексах. Також наші захисники знищили чотири розвідувальних БпЛА противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, район зосередження особового складу та військової техніки, три станції РЕБ, 18 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, засіб протиповітряної оборони та ще шість важливих об’єктів противника.

Нагадаємо, російське Міноборони змінило риторику при інформаційному висвітленні українського контрнаступу. Відомство Сергія Шойгу реагує на контрнаступальні операції ЗСУ узгодженою риторикою, що свідчить про те, що у РФ зробили висновки зі своїх минулих помилок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 21.06.2023 19:47