Володимир Зеленський. Джерело: сайт президента України

Якому напрямку потрібно приділяти найбільше уваги: Зеленський заслухав військових

Президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення повідомив, що був на зв’язку з командувачами. Вони відзвітували, що максимум уваги потрібно приділяти донецьким напрямкам. 

Текст звернення з'явився на сайті президента. За словами глави держави, найбільш пекельні зіткнення відбуваються на трьох напрямках.

"Зокрема, це Авдіївка. Також — Харківщина, Купʼянський напрямок. Вдячний усім, хто стійкий і тримає наші позиції, — кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру", — сказав глава держави.

Зеленський також повідомив, що сьогодні була доповідь керівника СБУ: є нові результати в протидії ворожим операціям і колаборантам. 

"Важливі результати, дякую за них. Дякую всім, хто дбає про нашу державу, усім, хто воює й працює заради України та українців, усім, хто додає свої сили спільній силі нашої держави. Народ, який бореться, точно вистоїть", — додав президент.

Нагадаємо, за даними Генштабу, поблизу Авдіївки тривають бої, окупанти не зупиняють штурми та намагаються відновити втрачене положення. На цьому напрямку наші військові відбили 18 ворожих атак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.11.2023 21:15