Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Є поранені та численні руйнування: мер Миколаєва оприлюднив наслідки ракетного удару

Вранці у середу, 7 лютого, російські загарбники масовано атакують Україну ракетами. Зокрема, ворожі удари прийшлись по Миколаєву, де зафіксовані численні руйнування.

Про це у Telegram повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

За словами посадовця, умісті є пошкоджені житлові будинки, близько 20 з них — без дахів. Також росіяни пошкодили газові та водопровідні мережі, які комунальники вже ліквідовують.

"Є поранені. Одна людина госпіталізована. Іншим надали допомогу на місці. Наші будівельні бригади вже виїхали. Надамо людям всю необхідну допомогу", — написав Сєнкевич.

Мер Миколаєва також додав, що трохи згодом надасть більш детальні дані щодо руйнувань.

Зазначимо, про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

О 06:52 стало відомо про кілька ракет на Житомирщині, які прямують на столицю. О 06:54 Повітряні сили повідомили, що крилаті ракети зафіксовано під Києвом.

Після вибухів у Києві військові зазначили, що кілька крилатих ракет продовжують рухатись у напрямку столиці, а також маневрують на Хмельниччині та Львівщині.

Нагадаємо, що вранці 7 лютого ворог завдав ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури, про постраждалих не повідомлялося.

Також за повідомленням глави Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, під ворожий обстріл потрапила і Львівська область — там пролунали вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 08:09