Фото: Офіс президента

Єрмак провів телефонну розмову з директором Генерального директорату розвідки Йорданії: подробиці

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак у понеділок, 23 жовтня, провів телефонну розмову з директором Генерального директорату розвідки Йорданського Хашимітського Королівства, генерал-майором Ахмедом Хусні. Переговори відбулися за дорученням президента Володимира Зеленського.

Про це повідомила прес-служба ОП.

"Основну увагу співрозмовники зосередили на питанні імплементації Української формули миру та підготовці до проведення найближчим часом на Мальті третьої зустрічі на рівні радників із національної безпеки та дипломатичних радників лідерів держав", — йдеться у повідомленні.

Водночас керівник ОП та голова йорданської розвідки обмінялися думками щодо подій на Близькому Сході. Було наголошено на необхідності недопущення подальшої ескалації конфлікту та відзначено важливість захисту цивільного населення в умовах бойових дій. Сторони також наголосили на необхідності безперешкодного функціонування гуманітарних коридорів для евакуації цивільних громадян і постачання гуманітарних вантажів.

Також Єрмак подякував за участь йорданської делегації в попередньому раунді консультацій у Джидді й запросив Ахмеда Хусні особисто взяти участь у запланованому заході.

Нагадаємо, 23 жовтня президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі Спадкоємним принцом, прем'єр-міністром Королівства Саудівська Аравія Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.10.2023 22:06