Андрій Єрмак в Інституті Гадсона у Вашингтоні. Скріншот із відео

Єрмак у Вашингтоні назвав вирішальний момент для України

Наступний рік стане вирішальним у повномасштабній війні проти України, оскільки наближається переломний момент. Українські військові й надалі будуть гідно протистояти окупантам на полі бою.

Про це заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак під час виступу в Інституті Гадсона у Вашингтоні.

"Наближається поворотний момент у війні. Наступний рік буде вирішальним", — наголосив він.

Керівник Офісу президента розповів, що контрнаступ ЗСУ "розвивається". Зокрема, українські війська вже закріпилися на лівому березі Херсонської області.

"Наші воїни боротимуться до кінця та виженуть загарбників із нашої території. Ми впевнені у своїй правоті, тому чітко усвідомлюємо нашу мету та досягнемо її у цій війні", — запевнив Єрмак.

Він також закликав США ще більше посилити санкції проти Росії, а також збільшити військові допомогу Україні, щоби допомогти зміцнити протиповітряну оборону країни напередодні зими.

Як відомо, зараз світові політики й експерти висловлюють багато прогнозів, коли закінчиться війна в Україні. Нещодавно керівник Офісу президента Андрій Єрмак порівняв її із забігом на 100 метрів. При цьому він вважає, що 70 метрів Україна вже пробігла.

Нагадаємо, що 13 листопада українська делегація на чолі з першою віце-прем'єр-міністеркою, міністеркою економіки Юлією Свириденко та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком зустрілися із державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном. Говорили про пріоритетні потреби Сил оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.11.2023 12:46