Фото: volynnews.com

"Євробачення-2023": букмекери вже не пророкують Україні перше місце

Вже 13 травня у британському Ліверпулі відбудеться фінал "Євробачення-2023". Хоч його і проводитимуть у Великій Британії, організовано пісенний конкурс від імені України, адже саме наша країна здобула перемогу минулого року. 

Якщо раніше букмекери прогнозували Україні лідерство у конкурсі, то тепер оновили прогнози. Так, букмекерська контора Smarkets стверджує, що найбільше шансів на перемогу у Швеції (57,14%). На другому місці Фінляндія (18,18%). Україні прогнозують третє місце. Шанс на перемогу становить 10,64%. На четвертому місці Іспанія (4,35%), на п'ятому — Франція (2,27%).

Євробачення

Скріншот з сайту smarkets.com

Відзначимо, що список лідерів за три тижні може суттєво змінитися, оскільки найчастіше саме в останні дні перед фіналом відбувається найбільше змін в таблиці прогнозів букмекерів.

Графік проведення "Євробачення"

Перший півфінал пісенного конкурсу відбудеться 9 травня, другий — 11 травня. Фінал пройде 13 травня. Музичний колектив TVORCHI з композицією Heart Of Steel виступатиме вже у фіналі під номером 19, бо це передбачено правилами конкурсу.

Крім TVORCHI, на сцені виступлять ще кілька українських артистів як запрошені гості. Серед них — Вєрка Сердючка, Джамала, Тіна Кароль та інші.

Нагадаємо, наприкінці березня у застосунку "Дія" з'явилось нове опитування. Українцям пропонували віддати свій голос за членів національного журі "Євробачення-2023".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.04.2023 14:23