Фото: Pixabay

YouTube посилює правила для підлітків: що змінюється

Популярний відеохостинг YouTube вирішив ввести обмеження для підлітків на відео певних категорій. Зокрема, платформа припинить рекомендувати неповнолітнім ролики про ідеалізовані стандарти фізичної підготовки, ваги або зовнішності.

Про це повідомляє The Guardian.

За даними видання, YouTube як і раніше дозволятиме переглядати відео дітям віком від 13 до 17 років, але її алгоритми не будуть потім штовхати молодих користувачів у списки схожого контенту.

Відеохостинг зауважує, що хоча ці відео не порушують правил платформи, їх постійний перегляд може негативно вплинути на самопочуття підлітків.

"Оскільки підліток формує своє уявлення і свої власні стандарти для себе, постійне споживання контенту з ідеалізованими стандартами, які починають формувати нереалістичний внутрішній стандарт, може призвести до формування негативних тверджень про себе", — сказав глобальний директор YouTube з питань охорони здоров'я Гарт Грем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на смартфонах із системою Android з'являється функція, яка самостійно блокуватиме телефон у разі крадіжки. Особливістю цієї функції є те, що її алгоритми розпізнають нетипові різкі рухи і відразу блокують екран на код-пароль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 08.09.2024 21:16