Скріншот з відео

За внесок у розвиток людства: Зеленський отримав нагороду Американської академії досягнень (відео)

У понеділок, 23 вересня, президент України Володимир Зеленський отримав нагороду Американської академії досягнень — The Golden Plate Award. Нею відзначають людей, які здійснили вагомий внесок у розвиток людства.

Відповідне відео з'явилось у Telegram-каналі глави держави. Зеленський підкреслив, що цю нагороду вручають за винахідливість, яка може бути реалізована лише в умовах свободи.

"Сьогоднішній світ не дозволяє нам програти жодної битви, коли на одному боці — свобода, а на іншому — усе те, чого ми ніколи не побажали б своїм дітям. Нам усім потрібна перемога. І ми всі знаємо чому", — сказав український лідер.

Нагадаємо, 22 вересня президент Володимир Зеленський розпочав свій візит до Сполучених Штатів Америки. Там гарант представить план перемоги України та проведе низку важливих зустрічей зі світовими лідерами.

Своєю чергою український лідер Володимир Зеленський під час візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія, на якому буде збільшено виробництво боєприпасів для України.

Раніше The Times оприлюднили чотири пункти плану перемоги президента України Володимира Зеленського. Він передбачає отримання гарантій безпеки, сучасної зброї та фінансової допомоги для нашої країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.09.2024 12:43