Фото: Flickr

Задонатив Україні 100 млн доларів: Ілон Маск та Стівен Кінг обмінялися твітами про Україну

Американський письменник Стівен Кінг отримав у Twitter "синю галочку" верифікації. На таку подію Кінг відреагував досить скептично і запропонував власнику Twitter Ілону Маску перерахувати гроші для допомоги Україні.

Про це він написав у Twitter.

Варто зауважити, що Маск надав "синю галочку" верифікації письменнику безкоштовно, тоді як решта користувачів має платити 8 доларів на місяць. Сам Кінг цінності у послузі не бачить, тому і запропонував віддати кошти за верифікацію фонду Сергія Притули.

"Думаю, містер Маск має віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життів в Україні. Це всього 8 доларів, тож, можливо, містер Маск міг би додати трохи більше", — написав Кінг.

Своєю чергою Ілон Маск заявив, що задонатив Україні 100 мільйонів доларів.

"Я пожертвував Україні 100 мільйонів доларів, скільки ви пожертвували?" – відповів Маск.

Він також перепостив допис міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова від 24 жовтня 2022 року, де урядовець дякує американському мільярдеру за фінансування роботи терміналів супутникового інтернету Starlink в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський винахідник та власник компанії Twitter Ілон Маск погрожує подати до суду на Microsoft. Він звинувачує технологічного гіганта у використанні даних із його соціальної мережі без дозволу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.04.2023 16:16